1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

توفان «سندی» با باران سیل آسا در شرق امریکا

تاریخ برگزاری انتخابات افغانستان تعیین شد

مسابقه مشت زنی: مبارزه برای صلح در کابل

آلمان از بریتانیا تقاضا کرد در اتحادیه اروپا بماند

'دفاع از افغانستان در مقابل خارجی ها وظیفه آیساف نیست'

نمایندگان: علمای اسلام انتحار را حرام اعلام کنند

سایر گزارش های تازه

  • زندگی مسلمانان در آلمان

    "چادر" اولین تصویری است که پس از شندین کلمه اسلام در آلمان به ذهن می رسد و به عنوان نمادی از فشار بر زنان شناخته شده است. براساس آمار ارائه شده از سوی آلمان فدرال، بیش از 90 درصد از زنان مسلمان در این کشور سر خود را با چادر می پوشانند. نمایشگاهی در شهر بن آلمان برگزار شده است که گوشه هایی از زندگی مسلمانان را در آلمان به نمایش گذاشته است.

  • زندگی مسلمانان در آلمان

    در این عکس سه شهروند مسلمان آلمان به یک محفل نامزدی می روند. در سال 2011 عکاس این عکس برنده جایزه مسابقه شد. موضوع آن مسابقه، زندگی رومزه مسلمانان در آلمان بود که از سوی نشریه "زنیت" و بنیاد "مرکاتور" برگزار شده بود.

  • زندگی مسلمانان در آلمان

    در آلمان پس از حملات یازدهم سپتمبر 2001 توجه به اسلام بیشتر شد. از آن به بعد به اسلام به عنوان یک خطر نگاه می شود. برنامه های زیادی راه اندازی می شود که این دیدگاه را تصحیح کند و میان مسلمانان و غیرمسلمانان در آلمان دوباره یک رابطه با اطمینان ایجاد کنند. عکاس در این عکس تلاش نموده تا مفهوم دوستی را میان مسلمانان و غیر مسلمانان آلمان به تصویر بکشد.

  • زندگی مسلمانان در آلمان

    برای خیلی از غیرمسلمانان، اسلام دینی پر از راز است. برخی از این مردم حتی به چای خانه های مسلمانان هم نمی روند. کای لوفلهایم تجربه این را دارد که زندگی روزمره مسلمانان را به تصویر بکشد. او به این باور است که میان مسلمانان حس غریبگی و پذیرفته نشدن در جامعه آلمان زیاد است.

  • زندگی مسلمانان در آلمان

    "اسلام بخشی از آلمان است". این جمله مشهوری است که کریستیان وولف، رییس جمهور پیشین آلمان، در سال ۲۰۱۱ آن را گفت. یوآخیم گاوک، رییس جمهور فعلی آلمان نیز معتقد است که مسلمانان ساکن در آلمان بخشی از این کشور هستند. همواره دولت آلمان از مسلمانان می خواهد که رابطه خود را با جامعه آلمان قوی تر کنند. لوران کوئینت نام این عکس هنری خود را "ساخت آلمان" گذاشته است.

  • زندگی مسلمانان در آلمان

    از مجموع پولیس های آلمان یک درصد آنها مهاجر هستند. در این تصویر ( سمت چپ) ییلدیر ایکارا یکی از ماموران پولیس آلمان است. او به خصوص در ماموریت هایی شرکت می کند که موضوع بر سر دو فرهنگ متفاوت باشد. آگاهی او با فرهنگ اسلامی و گذشته آن به عنوان یکی از ویژگی های وی نسبت به دیگر همکارانش شمرده می شود.

  • زندگی مسلمانان در آلمان

    آگتا زیمنانسکا مدینا، یک عکاس است. او تلاش کرده که در مجموعه ای از تصاویر با عنوان "در پی" روند روند دشوار ادغام مهاجران را در جامعه آلمان ثبت کند. او برای یک سال در زندگی علی، مسلمان فلسطینی تبار با او بوده است و لحظات را ثبت کرده است. علی در قالب یک پروژه دانشگاهی به آلمان آمده بود. این عکاس زن احساس بودن با مردی بیگانه را از فرهنگی متفاوت برای یک سال به تصویر کشیده است.

  • زندگی مسلمانان در آلمان

    چه چیز معرف مسلمانان است؟ ۸۴ عکاس مسلمان و غیرمسلمانان از سراسر آلمان در چارچوب مسابقه‌ی "زنیت" در پی یافتن جوابی برای این سوال بودند و برای دست پیدا کردن به آن لحظات زیادی را به ثبت رسانده است. در این نمایشگاه همچنان واکنش جامعه میزبان مسلمانان به تصویر کشیده شده و در کل نمایش داده شده که "فرهنگ اسلامی در آلمان سیاه و سفید نیست".


    نویسنده: دویچه وله فارسی | ویراستار: رضا شیرمحمدی

برنامه های رادیویی ما را از طریق لینک های زیر بشنوید